Ontdek prachtige tweedehandsfietsen in Antwerpen bij
Abakri

Op zoek naar een mooie tweedehandsfiets om mee naar het werk te gaan? Of wil je graag de nieuwe eigenaar worden van één van onze degelijke mountainbikes? Kom dan zeker eens langs in onze fietsenwinkel waar we allerhande tweedehandsfietsen in Antwerpen verkopen. 

Ruime keuze aan fietsen in tal van modellen

Bij Abakri ben je aan het juiste adres voor alle soorten tweedehandsfietsen. Van stadsfietsen en tandems tot koersfietsen en mountainbikes, maar ook speciale exemplaren zoals circusfietsen en driewielers. Verder vind je eveneens accessoires zoals sloten, fietstassen en fietsonderdelen in onze winkel in Antwerpen.

Fietsen met diverse prijskaartjes

In onze fietsenwinkel kan je in de eerste plaats terecht voor de aankoop van een tweedehandsfiets op maat van jouw noden. Een klein budget? We bieden tweedehandsfietsen in diverse prijscategorieën. Je kan ook steeds betalen met ecocheques van Edenred en Sodexo – zowel papieren als elektronische cheques.

Een snelle herstelling of grondige opknapbeurt

Dienen er herstellingen of aanpassingen te gebeuren aan je fiets? Daar kunnen wij natuurlijk ook altijd voor zorgen. Zelfs het renoveren van bijvoorbeeld vooroorlogse fietsen nemen graag we voor onze rekening. Een kleine reparatie of een grondige opknapbeurt, we voeren het allemaal uit in ons atelier.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom vandaag nog langs en maak kennis met ons assortiment aan tweedehandsfietsen. Heb je een vraag voor ons? Neem dan zeker even contact met ons op.

Abakri

Verkoop tweedehandsfietsen

Uw specialist in Antwerpen

Abakri is al jaren gespecialiseerd in het verkopen van tweedehandsfietsen. We beschikken over een ruim assortiment aan allerhande fietsen met verschillende prijskaartjes. Kom vandaag nog ons aanbod met eigen ogen bewonderen in onze fietsenwinkel en vind de fiets die perfect bij je past.