Betaalbare fietsen van hoge kwaliteit

Abakri - Antwerpen - Verkoop Abakri - vroeger gekend als De Rommelant - biedt u steeds de beste kwaliteit van betaalbare fietsen aan in Antwerpen en omgeving. Hebt u maar een fiets nodig voor een bepaalde tijd? Dan kunt u uw bij ons gekochte tweedehandsfiets steeds binnen het jaar terugbrengen. Wij geven u dan de helft van het aankoopbedrag terug (uitgezonderd eventuele reparatiekosten).

Groot assortiment

En omdat Abakri ook steeds fietsen inkoopt, hebben wij voor u eveneens een groot aanbod aan de beste tweedehandsfietsen klaarstaan waarbij onze goedkoopste fietsen de deur uitgaan voor ongeveer 125 euro. Bij de aankoop van zulke tweedehandsfiets wordt u bovendien steeds drie maanden garantie geboden.

In onze winkel kunt u in alle rust en geheel vrijblijvend kennismaken met de diversiteit en exclusiviteit van het aanbod waarbij u voorzien wordt van een snelle en bovenal persoonlijke service. Wij bieden een hoge prijs-kwaliteitgarantie.

Contacteer ons

Indien u Abakri wilt bereiken voor meer informatie over ons aanbod aan tweedehandsfietsen in Antwerpen en omgeving, kan dit via de contactpagina. Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen.