Contact

Welkom bij Abakri

Bij Abakri in Antwerpen bent u aan het juiste adres voor alle soorten fietsen zoals stadsfietsen, koersfietsen, mountainbikes, tandems, circusfietsen, eenwielers, driewielers, enzovoort. Kortom alles waar wielen onder staan! Ook sloten, fietstassen en alle andere fietsonderdelen
worden bij ons verkocht.


Tweedehands fietsen

Abakri was vroeger gekend als De Rommelant. U kan er ook nu nog altijd terecht voor zowel goedkope als voor merkfietsen. Omdat we ook steeds fietsen inkopen, hebben we voor u een groot aanbod aan de beste tweedehandsfietsen klaarstaan! Wij bieden altijd 3 maanden garantie op alle fietsen.


Speciale actie
 

Hebt u maar een fiets nodig voor een bepaalde tijd? Dan kunt u uw bij ons gekochte tweedehandsfiets steeds binnen het jaar terugbrengen. We geven u dan de helft van het aankoopbedrag terug (uitgezonderd eventuele reparatiekosten). Dit milieuvriendelijke aanbod is vooral handig voor studenten die maar een paar maanden een fiets nodig hebben, enzovoort. 


Herstelling en restauratie

Verder hebben we ons gespecialiseerd in de herstelling van alle rijwielen en de restauratie van heel oude fietsen met houten spatborden, enzovoort. Deze laatste dienst is vooral
gericht naar verzamelaars.


We herstellen alles!

Als we er de technische apparatuur voor hebben, kunnen we alles repareren van fietsen en tandems tot zelfs kinderwagens en rolstoelen!

U kunt ons steeds contacteren voor meer informatie via telefoon of de contactpagina
van deze website!